CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmä

CRM

NERIO CRM kerää arvokasta tietoa asiakashistoriasta ja auttaa sinua palvelemaan asiakastasi nopeasti. Sen avulla löydät kaikki tärkeät asiakasta koskevat tiedot yhdestä paikasta.

CRM-järjestelmä ohjaa ajankäyttöäsi tulosten kannalta olennaisiin asioihin ja siten selkeyttää oikein käytettynä työpäivääsi. Olennaisinta on kuitenkin asiakkaasta kiinnipitäminen, saada kontaktoinnin kautta mahdollisuus selvittää paremmin asiakkaan tarpeet ja luoda enemmän kauppaa.
 

Asiakasrekisteri

NERIO Asiakasrekisteri on joustava ja helppokäyttöinen työkalu yrityksen asiakaskontaktien ylläpitoon.
Segmentoinnin avulla löydetään kohderyhmälle sopiva, ajankohtainen ja terävä markkinointiviesti kustannustehokkaasti.
 

Asiakkaan ryhmittely

Asiakkaat ryhmitellään NERIO CRM -järjestelmään luonteensa mukaisiin ryhmiin, jotta jatkossa heidät on helppo segmentoida tarkasti. Ryhmittelyjä voit tehdä vapaasti. Ryhmittelyssä kannattaa kuitenkin muistaa käytettävyys, niin käyttäjän, yrityksen kuin muiden mahdollisten sidosryhmien kannalta. Liian tarkkaa ryhmittelyä lienee hyvä välttää.
 

Tehtävät

NERIO Tehtävät -moduulilla johdat itseäsi parempiin suorituksiin. Järjestelmä muistuttaa Sinua väsymättäömästi tehtävistäsi, ja näin asiakkaasi on hellässä huomassasi. Tehtävät sisältää myös Kalenteri-osion, josta näet helposti tulevat työtehtäväsi.
 

Postittaja

NERIO Postittajan avulla pystyt pitämään helposti yhteyttä asiakkaisiisi sähköpostin välityksellä. Valmiit, muotoillut postituspohjat helpottavat työtäsi. Lisäät vain haluamasi sisällön, valitset kohderyhmän ja postitat!
 

Toteuta kohdennetut kyselyt ja tutkimukset

Toteuta asiakastyytyväisyyskysely, tee markkinatutkimus tai tarvekartoitus helppokäyttöisellä tutkimustyökalulla. Kysely/Tutkimus jakautuu sivuihin. Sivuja voi olla useita ja jokaisella sivulla voi olla useita kysymyksiä. Koko tutkimuksen voi halutessaan luoda myös yhdelle sivulle.
 

Aineistopankki

Aineistopankkiin voit tallentaa haluamasi tiedostoja järjestäen ne luomiisi kansioihin, joista löydät ne aina vaivattomasti ja mistä tahansa tietokoneelta, jossa on Internet-yhteys.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi ja pyydä tarjous oheisella lomakkeella.

Kiitos yhteydenotostanne

Kiitos yhteydenotostanne, olemme teihin mahdollisimman pian yhteydessä.